Phil&Ave Hjem & Interiør
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Pakke i postkasse 49,- Økologisk, Vegansk & Naturlig

Våre merker

Humdakin ble startet av Camilla Schram i 2016 i Danmark etter 5 års utvikling av produktene, da hun så et manglende marked for bæredyktige, allergivennlige rengjøringsmidler.  Humdakins produkter er laget med omtanke for miljøet og mennesker med milde og vedvarende dufter inspirert av den danske kysten og skogene. Tekstilkolleksjonen er produsert i 100% økologisk bomull som er GOTS og ØKO-TEX sertifisert. Essensen av Humdakin er å bringe mer luksus inn i hverdagen med lekre og stilrene produkter som gir deg lyst til å holde hjemmet rent og pent for deg og din familie. lekkert design og superb kvalitet til den moderne husholdning. 
 
The Organic company er et dansk firma som siden 2007 har produsert interiør tekstiler i 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull i et stilrent og tidløst design. Ærlighet, gjennomsiktighet og et ambisiøst ønske om å gjøre en forskjell samt  bærekraftig design, kvalitet og respekt for mennesker og naturen er deres fundament og kjerneverdi. The Organic Company leverer i dag økologiske og bærekraftige produkter til mer enn 26 land. Deres kjøkkenhåndklær og kluter har vunnet Best i test hos magasinet Politiken i danmark i 2019.
 

Klinta er et svensk firma, drevet av Lisa og Simon Stevens, som skaper de nydeligste, rene og naturlige produkter. Alt fra lys og duftserier basert på naturens enkle resept med et skandinavisk stilrent design til veganske hudpleie produkter som gjør godt for huden. Deres massasjelys, veganske såper og leppebalsam gir en herlig luksus følelse i hverdagen. Alle deres produkter er frie for parabener, sulfater, fargestoffer og kunstige konserveringsmidler, produktene er kun basert på naturlige biologisk nedbrytbare ingredienser. 
 

 

Felius Design

Vis alle varer fra Felius Design

Felius Design lager stilren og minimalistisk kvalitets design til alle årets høytider og merkedager, som passer naturlig sammen med hjemmets øvrige interiør. Alle produkter er designet og produsert i Danmark. 
Essensen av Felius Design er å skape bærekraftig design som veier opp mot bruk- og kast mentaliteten som ofte fremkommer spesielt ved høytider.
Produktene fra Felius Design kommer i pene esker med magnetlukking, slik at man tar godt vare på sesongens pynt.
 
Svart af Hälsingborg produserer den nydeligste lakris av høyeste kvalitet. All produksjon foregår i Sverige. Lakris produktene deres er veganske og lages kun med vegetabilske ingredienser uten gelatin og palmeolje. 
Elsker du lakris og sjokolade, vil du elske Svart af Hälsingborg sine lakriskuler!!
 
Midnatt er et svensk merke som designer kvalitets sengetøy for barn og voksne. Sengetøyet deres er produsert i 100% økologisk bomull som er stenvasket for å gi en herlig myk følelse med en lekker struktur. En utvasket favorittskjorte og et dynetrekk på landet som har vært brukt i flere generasjoner ble inspirasjonen og startskuddet for Midnatts første kolleksjon. Tanken bak designet er at man skal kunne kombinere og sette sitt eget preg på soverommet og sengetøyet, derfor selges dyne- og putetrekk separat. 
 
Historien til Soul in Ceramics begynte i en liten by i Russland hvor det fantes et lite keramikk verksted. Anastasia, som er skaperen bak merket, har siden hun var liten vært fascinert av magien som skjer ved å forme et leirestykke på dreieplaten. Da hun var 28 år gammel prøvde hun dette håndtverket for første gang og ble forelsket! Soul in Ceramics skaper produkter til hjemmet med tanken om å muntre opp en grå hverdag med sine enkle, betydningsfulle tekster, for å skape glede hos forbrukeren når produktene tas i bruk i hjemmet. Ønsket er at du tar deg tid til å stoppe opp i en travel hverdag og nyte øyeblikket enten det er med en kopp kaffe i et ev de lekre krusene eller en varmende grøt i en av de nydelige hjerteskålene. Alle produktene er håndlaget og håndmalt med den største kjærlighet til både yrket og med deg som kunde i tankene. 
 
Inspirert av de nydelige fargene og iøyenfallende mønstrene til Joanas lekre reise- og hverdags tilbehør gjør at deres kolleksjon er perfekt til alt fra hverdagsbruk som kafébesøk med venner, shopping eller en sightsseing i eget nabolag til herlige reiser til varmere strøk. Deres design er tidløst, drømmende og funksjonelt samtidig som det bærer høy kvalitet med fokus på miljøvennlige materialer og høy standard i alle detaljer. Joana Fulana er et selvstendig, britisk merke fra 2008 med en forkjærlighet for kvalitetsprodukter innen livsstil, reise og shopping og har et ønske om å forbedre måten vi bærer med oss våre hverdagsgjenstander. Hvert produkt fra Joana Fulana kommer i en praktisk gjenbrukbar stoffpose inni en lekker gaveeske. Alle deres produkter er cruelty free, laget av vegansk lær og PET klar plast. Disse produktene utgjør det perfekte accessories i en hektisk hverdag. 
 
Vis alle varer fra Kept
De flotte menneskene bak Kept har en pasjon for havet og det å rense havet for plast, ikke bare for denne generasjonen, men for framtidige generasjoner. Med dette i sinn ble Kept startet opp i England med et fokus på gjenbrukbare produkter. Skjønnhet trenger ikke å gå på bekostning av miljøet, det bør være bærekraftig og holdbart- Kept for life! 
Kept er stolt av sin produksjon og opptatt av kvalitet, derfor blir alle flaskene inspisert etter produksjon. Kvalitetskontrollen sikrer at du som kunde mottar et produkt uten feil og som skal vare i mange år.  
Kept sponser Surfers Against Sewage- les mer om det her. 
 
 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke