Phil&Ave Hjem & Interiør
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Pakke i postkasse 49,- Økologisk, Vegansk & Naturlig

Sjekk ut våre gode tilbud!

Kvalitet og design til rabatterte priser!

Forsendelse og retur

Levering:

Alle varer blir sendt i løpet av 1-3 arbeidsdager, dersom det mot formodning skulle ta lengre tid før vi får sendt varen vil vi kontakte kunden direkte med denne informasjonen. Alle ordrer bestilt før kl 14:00 vil bli sendt av gårde fra oss samme dag (gjelder man-fredag). 

Vi bruker Bring og PostNord som våre transportører. Du velger selv den foretrukne transporten i utsjekk. Du vil motta en mail med sporingsnummer etter kjøpet er fullført og vi har meldt ordren til opphenting hos valgt transportør. Vi sender varene til adressen du som kunde har oppgitt i bestillingen, sjekk derfor nøye at du har oppgitt korrekt adresse. Ønsker du å sende ordren som gave kan dette lett ordnes, legg da inn ønsket leveringsadresse (ulik faktureringsadresse) og merk gjerne i kommentarfeltet om du ønsker at ordren skal gavepakkes. 
Alle ordrer som kan sendes som "pakke i postkassen" har fast fraktpris på 49,-. Dette gjelder små pakker opp til 1,1 kg. 

Ordrer på over 1299,- sendes fraktfritt med Postnord Collect og Bring (utlevering hos post / post-i-butikk/ valgt hentested). Dette gjelder for ordrer opp til 4 kg. Ordrer over 4 kg blir belastet for standard frakt i.ht postens / post nords satser. 

Ordrer over 1799,- sendes fraktfritt med Postnord Home,og Bring levert hjem. 

Ønsker du å hente varene ved vårt lager på Laksevåg, Bergen, velger du dette som alternativ i siste del av bestillingen. Vi avtaler da en tid for opphenting. Varene bestilles og betales på nettsiden som vanlig før opphenting. 

Retur: 

Vi håper selvfølgelig at du er fornøyd med varene du har mottatt, men skulle det mot formodning være noe du angret på eller at varen har blitt skadet på veien vil vi svært gjerne høre fra deg! Ønsker du å returnere en vare må du ta kontakt med oss skriftlig så snart som mulig etter at du har mottatt varen og ikke senere enn 30 dager. Varene må returneres innen 30 dager etter at du har motatt ordren. Varene må da sendes i retur ubrukt og i original emballasje med merkelapp/innpakning inntakt. Varene skal pakkes forsvarlig slik at det ikke skades under transport. Du som kunde er ansvarlig for at varen kommer i retur til selger i hel og uskadet stand. Mottar vi en retur vare som er skadet eller ikke i salgbar stand vil returen dessverre ikke bli godkjent. Returkostnader må kunden selv betale, det samme gjelder også frakt for en evnt. ny vare dersom du ønsker å bytte til en annen vare. 
Varer sendt i retur med postoppkrav vil ikke bli hentet ut og returen vil da ikke bli godkjent. 

Angrerett: 

Noen ganger angrer man et kjøp og slik er det bare🤷‍♀️.  Skulle dette gjelde deg hører vi fra deg så snart som mulig via mail til post@philandave.no. Nedenfor finner du fremgangsmåte for bruk av angreretten. 

Med mindre avtaler er untatt fra angrerett, kan kjøper angre kjøpet av varen ihht. angrerettsloven. Kjøper må da melde fra skriftlig til selger (Post@Philandave.no) om bruk av angreretten innen 14 dager etter mottak av varen. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Ender fristen på en helligdag forlenges fristen til nærmeste virkedag. Etter disse 14 dagene faller angreretten bort. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selger uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen. Vi henter ikke ut varer sendt med postoppkrav. Varene må være i ubrukt stand, uten skader og returneres i original emballasje. Du som kunde er ansvarlig for at varene pakkes forsvarlig inn ved returforsendelse. Vi (selger) betaler tilbake kjøpesummen uten unødig opphold så snart vi har mottatt varene og undersøkt dem for feil og mangler.

Angreretts skjema finner du her

Merk: Vi henter ikke ut returer sendt med postoppkrav. Disse vil gå tilbake til deg som kunde og returen vil da dessverre ikke bli godkjent. 

For retur av varer, kontakt oss på Post@Philandave.no

For fullstendig informasjon forsendelse og retur, vennligst se Kjøp og salgs betingelser

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke