Phil&Ave Hjem & Interiør
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

fri frakt over 999,-, Økologisk, Vegansk & Naturlig

Om oss

Phil&Ave AS ble opprettet i 2020 med et ønske om å tilby et selektivt utvalg med kvalitetsvarer til hjemmet. 

Vi ønsker å være en nettbutikk med et variert utvalg innen interiør- og velværeprodukter, hovedsaklig fra Skandinaviske kvalitets merker. Vi har fokus på å føre produkter som fortrinnsvis er økologiske, veganske og bærekraftig produsert. Også når det gjelder emballasje velger vi så langt det lar seg gjøre å bruke resirkulert, bærekraftig og miljøvennlig emballasje. Der vi kan vil vi også gjenbruke emballasje. For å spare miljøet og deg for unødvendig mye papirer, sender vi ikke pakkseddel med i pakken. Ordreoversikt / pakkseddel blir sendt til deg pr. Mail når bestillingen er klar til å sendes.  

Vår visjon er at du som kunde skal kunne drømme deg vekk i vårt lille univers og finne lekre, tidløse og klassiske interiør produkter til hjemmet. Vi verdsetter kvalitet og tidløst design som varer. Hos oss vil du finne økologiske tekstiler som f.eks. sengetøy, håndklær og kjøkkenhåndklær, naturlige rene duftlys du kan brenne med god samvittighet, herlige renholdsprodukter samt veganske velvære produkter- alt på ett sted! Du skal føle at du er i trygge hender ved å handle hos oss og vi tilstreber å møte kundene våre på den beste måte og yte den beste service!

Vi holder til i Bergen, men sender til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. 

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål og vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg. 

Følg oss gjerne på Instagram, Facebook og Pinterest. Vi blir veldig glade dersom du vil tagge oss eller dele bilder av dine kjøp hos Phil&Ave AS. Tag bildene med #philandave

Velkommen til vårt univers!

Kontakt oss: 

Phil&Ave AS

Org.nr.: 924 605 219

Post@PhilandAve.no

Pinterest: Phil&Ave

Instagram:@Philandave

Facebook: Phil&Ave

Nyhetsbrev

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke