Phil&Ave Hjem & Interiør
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Pakke i postkasse 49,- Økologisk, Vegansk & Naturlig

Tid for velvære og egentid💚


Fortsatt er det mange som sitter på hjemmekontor, kanskje i karantene eller i ventekarantene. Noen barn har hjemmeskole og tidvis kan det føles som man går litt oppi hverandre og hverdagene føles hektiske og masete. Da er det viktig å huske på seg selv og unne seg litt velfortjent egentid og ikke minst holde på de gode hverdags rutinene man hadde før.

Nå som vårsolen titter fram og får oss til å ville tilbringe flere timer utendørs er luften fortsatt kald og huden vår er i en tilvenningsfase etter en kald vinter. Huden føles ofte i denne perioden gusten, ru og tørr. Ta deg derfor tid til en rolig velværestund på morgenen for å få en god start på dagen. Start med å tenne et massasjelys og ta deg en oppfriskende dusj. Jeg vil anbefale å bruke Klinta sine veganske lys og såper. Såpene er uten tilsatt fukt og inneholder derfor ikke konserveringsmidler, noe som igjen gjør dem mer allergivennlige og milde mot huden. Såpene som er i fast form kommer i en praktisk stoffpose, noe som gjør dem perfekt til å ha med seg på reise eller på trening. Klinta sine massasjelys kan varmt anbefales som en nærende og fuktighetsgivende olje i tillegg til at det er et nydelig duftlys. Ta deg tid på badet med gode, rene produkter og det viktigste; Lukk øynene, pust dypt og la sansene ta over og nyt den fantastiske duften som brer seg🧘🏻‍♀️
 

Klinta såper og lys
Ja takk, egentid = velværestund 🧖🏼‍♀️

 

Klinta massasjelys er veganske og laget på soya og rapsolje. Lysene består av hele 96% vegansk olje! Duftene som er tilsatt er essensielle oljer. Lysene inneholder ingen farlige kjemikalier, fargestoffer eller kjemiske parfymer. Massasjelysene brenner renere, lengre og ved lavere temperatur enn andre lys. Disse lysene er duftlys man kan brenne med god samvittighet for miljø og innemiljø. Når oljen på toppen har smeltet dypper du fingrene nedi og smører oljen på de deler av kroppen som trenger litt ekstra fukt. Spesielt hender og føtter føles gjerne ekstra tørre i denne perioden. Du kan velge mellom mange ulike dufter og to størrelser på lysene!

 

Klinta lys og duftpinner


Ofte kan det føles demotiverende å gå fra soverom til hjemmekontor og sitte i sin egen «lille boble». De fleste er nok vant med å omgås kolleger, venner og kunder og ikke minst ha det sosialt i løpet av en arbeidsdag. For å skape harmoni, motivasjon og inspirasjon til hjemmekontor dagene kan det ofte hjelpe å rydde plass der en har rigget til hjemmekontoret sitt. Pynt med noen vakre blomster, noen pene steiner eller krystaller og tenn et duftlys eller sett fram duftpinner. Visste du at dufter påvirker oss og følelsene våre? Luktesansen er vår mest kraftfulle sans. Er du stresset kan det hjelpe å omgi deg med en beroligende duft som er basert på musk- krydder- og trenoter. Trenger du noe energisk som kan pigge deg opp er dufter med sitrus eller fruktnoter et godt alternativ. Sliter du med søvn, nedstemthet og utmattelse kan duft av Lavendel være god. 

Les mer om våre dufter her

 

Klinta duftlys og duftpinner

Jeg vil ser mer av produktene

 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke