Phil&Ave Hjem & Interiør
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Pakke i postkasse 49,- Økologisk, Vegansk & Naturlig

Tid for velvære og egentid💚

04.05.2021


Fortsatt er det mange som sitter på hjemmekontor, kanskje i karantene eller i ventekarantene. Noen barn har hjemmeskole og tidvis kan det føles som man går litt oppi hverandre og hverdagene føles hektiske og masete. Da er det viktig å huske på seg selv og unne seg litt velfortjent egentid og ikke minst holde på de gode hverdags rutinene man hadde før.

Nå som vårsolen titter fram og får oss til å ville tilbringe flere timer utendørs er luften fortsatt kald og huden vår er i en tilvenningsfase etter en kald vinter. Huden føles ofte i denne perioden gusten, ru og tørr. Ta deg derfor tid til en rolig velværestund på morgenen for å få en god start på dagen. Start med å tenne et massasjelys og ta deg en oppfriskende dusj. Jeg vil anbefale å bruke Klinta sine veganske lys og såper. Såpene er uten tilsatt fukt og inneholder derfor ikke konserveringsmidler, noe som igjen gjør dem mer allergivennlige og milde mot huden. Såpene som er i fast form kommer i en praktisk stoffpose, noe som gjør dem perfekt til å ha med seg på reise eller på trening. Klinta sine massasjelys kan varmt anbefales som en nærende og fuktighetsgivende olje i tillegg til at det er et nydelig duftlys. Ta deg tid på badet med gode, rene produkter og det viktigste; Lukk øynene, pust dypt og la sansene ta over og nyt den fantastiske duften som brer seg🧘🏻‍♀️
 

Klinta såper og lys
Ja takk, egentid = velværestund 🧖🏼‍♀️

 

Klinta massasjelys er veganske og laget på soya og rapsolje. Lysene består av hele 96% vegansk olje! Duftene som er tilsatt er essensielle oljer. Lysene inneholder ingen farlige kjemikalier, fargestoffer eller kjemiske parfymer. Massasjelysene brenner renere, lengre og ved lavere temperatur enn andre lys. Disse lysene er duftlys man kan brenne med god samvittighet for miljø og innemiljø. Når oljen på toppen har smeltet dypper du fingrene nedi og smører oljen på de deler av kroppen som trenger litt ekstra fukt. Spesielt hender og føtter føles gjerne ekstra tørre i denne perioden. Du kan velge mellom mange ulike dufter og to størrelser på lysene!

 

Klinta lys og duftpinner


Ofte kan det føles demotiverende å gå fra soverom til hjemmekontor og sitte i sin egen «lille boble». De fleste er nok vant med å omgås kolleger, venner og kunder og ikke minst ha det sosialt i løpet av en arbeidsdag. For å skape harmoni, motivasjon og inspirasjon til hjemmekontor dagene kan det ofte hjelpe å rydde plass der en har rigget til hjemmekontoret sitt. Pynt med noen vakre blomster, noen pene steiner eller krystaller og tenn et duftlys eller sett fram duftpinner. Visste du at dufter påvirker oss og følelsene våre? Luktesansen er vår mest kraftfulle sans. Er du stresset kan det hjelpe å omgi deg med en beroligende duft som er basert på musk- krydder- og trenoter. Trenger du noe energisk som kan pigge deg opp er dufter med sitrus eller fruktnoter et godt alternativ. Sliter du med søvn, nedstemthet og utmattelse kan duft av Lavendel være god. 

Les mer om våre dufter her

 

Klinta duftlys og duftpinner

Jeg vil ser mer av produktene

 

Les mer...

Phil&Ave

21.04.2021

Phil&Ave forside blogg

 

Phil&Ave AS ble startet etter flere års drømmer og ønske om å skape noe eget, noe unikt og noe med betydning som ville inspirere andre. Navnet skulle være personlig, derav Phil&Ave som er en del av mine barns navn. 

Phil&Ave har blitt gradvis til og linjen er valgt ut med naturlige, økologiske produkter så langt som det lar seg gjøre samtidig som at kvalitet og design skal stå i høysetet.

Ennå er nettbutikken i en utviklingsfase og nye merker vil komme til sammen med et bredere sortiment. Plutselig dukker vi gjerne opp på et marked i Bergen eller som en popup butikk. Fremtiden er spennende og veien dit nytes hver dag med planlegging, nye produktbilder, ideer og tekster som skal ut til dere herlige kunder og støttespillere!

Produktene du finner hos Phil&Ave er hovedsaklig fra skandinaviske merker med fokus på bærekraft, økologi og miljø. Vår tanke er å kunne tilby produkter til alle hjemmets rom. Vi fører et rikt utvalg av kjøkkentilbehør som økologiske kjøkkenhåndklær og kluter, praktiske lunch bags, matoppbevarings poser og allergi- og miljøvennlige såper og vaskemidler. Visste du at kjøkkenhåndklærne vi har fra The Organic Company har vunnet `Best i test`?! To ganger og senest i 2019 vant de best i test hos Politiken i Danmark! 

Kjøkkentekstiler i økologisk bomull

 

Til soverommet vil du finne lekkert, økologisk bomulls sengetøy fra det svenske merket Midnatt. Sengesettene kommer i ulike fargetoner inspirert fra naturen og fargene komplimenterer hverandre slik at du kan sette sammen din unike stil. Vi har også sengesett til Junior i matchende farger. 

 

Til badeværelset kan vi friste med myke, deilige håndklær og vaskekluter i økologisk bomull fra både Humdakin og The Organic Company. Humdakin sine vaffelmønstrete håndklær blir bare finere og finere ved bruk da strukturen kommer mer fram etter vask. Alle våre baderoms tekstiler har høy kvalitet og lekkert design som vil passe inn på ethvert bad.

Baderoms tekstiler i økologisk bomull

 

Har du prøvd Klinta sine veganske såper og massasjelys? Hvis ikke, så anbefaler jeg det på det sterkeste. Såpene kommer i fast form og er fri for kjemiske parfymer, konserveringsmidler, parabener, sulfater og fargestoffer. Såpene er laget på naturlige ingredienser som raps- solsikke- og kokosolje og er 99% økologiske. Massasjelysene fungerer både som duftlys og som en herlig massasjeolje, et kjærkomment tilbehør til en liten spa / velvære stund. Lysene er laget på 95% vegetabilske oljer og er fri for parabener og konserveringsmidler. Dette er lys du kan brenne med god samvittighet for både helse og innemiljø.

Klinta produkter, lys og duftpinner

 

Humdakin produserer et utvalg allergi- og miljøvennlige såper, lotions, vaskemidler og rengjøringsmidler med inspirasjon fra den danske kysten og skogene. Alt er produsert uten kreftfremkallende- og hormonforstyrrende  stoffer, parabener, kjemiske parfymer, eteriske oljer og fargestoffer. Dette er produkter som vekker sansene til livs med deres milde og naturlige dufter. Ønsker du et renere hjem uten skadelige kjemikalier er dette et merke som anbefales! 

Humdakin rengjøringsprodukter

 

Liker du lakris, vil du elske lakriskulene fra Svart af Hälsingborg. All produksjon foregår i Sverige. De leverer veganske lakriskuler av høy kvalitet. Her finner du lakris som er dekket med sjokolade med ulike smaker som salt karamell, salt lakris og søt lakris. Har du ikke prøvd dem før er det på tide nå!

Vegansk lakris med sjokolade trekk

 

Ønsker du å bli bedre kjent med Phil&Ave og produktene vi tilbyr kan du følge oss på Instagram, Facebook og Pinterest. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet for å motta tilbud, varsel om nyheter som ventes inn og tips om våre produkter. Ikke glem å sjekke ut nettbutikken www.Philandave.no og la deg inspirere og drømme deg vekk i fantastiske produkter til deg selv og hjemmet ditt. 

Velkommen til Phil&Ave universet💚

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke